Hej och välkommen till det lilla bryggeriet med dom stora ambitionerna

Sedan start av Skeppsgossen AB 1 november 2009 har vi hela tiden hamnat i vägval, ska vi köpa eller tillverka från grunden själva..
Vår strävan har hela tiden varit att kvalité är det viktigaste, därefter närproducerat och givetvis gärna ekologiskt! Vi har hela tiden sökt utmaningar och att plocka delar av vårt grundkoncept/produkter av det vi har på restaurangen föll naturligt..

Gång på gång blev vår ursäkt till nya egna grepp...
-Hur svårt kan det vá?
Det har varit svårt, ju mer vi lärt oss, desto mer har vi förstått hur lite vi kan!
 
Tack å lov har vi hela tiden varit omgivna av ambitiösa matnördar där vi triggat varandra...
Här står vi idag med nästa projekt och kliar oss i nacken (samtidigt som nästa projekt står och bankar på dörren...BROMS...oktober har vi sagt!)! Installatörerna jobbar febrilt, allt ska vara kopplat och färdigt i början på maj, därefter byts de av med "brewmaster" som ska köra intensiv bryggutbildning med grabbarna tre i flera veckor.
 
Jag ser det som ett vuxendagis för galna euforiska hjärnor och mentaliteten är som om det vore julafton hela tiden. Grabbarna sjunger, smilar och visst fick jag en godmorgonkram..;-)
Det ska bli spännande och se vad de kan prestera...hur svårt kan det vá?
 
Vi har inga recept från 1800-talet...
Vi har ingen ståtlig kulturmärkt byggnad med anor från...
Vi har inga led av generationer där kunskapen gått i arv sedan barnsben...
 
VI HAR ETT FULT HUS MED GALNA IDEÉR OCH GRÄNSLÖSA AMBITIONER...
och vi har så j----- roligt! 
Vill och vågar du ta del av vår resa? 
                                                                                        //Camilla 

För mer information kontakta oss på
 
bryggeriet@skeppsgossen.se